Recensies van social deal klanten :

 

Els Berdee-van Hees  03-11-2017.

Aanrader! Vakvrouw en weer naar huis met prachtige nieuwe kleur en coupe! Al een nieuwe afspraak gemaakt. Kapsalon Shining: Bedankt voor je recensie Els ! Wat fijn te horen dat je zo tevreden bent !

 

Yvette Koster  02-11-2017

Wat een gezellige kapsalon en wat een lieve kapster. Er wordt echt tijd voor je genomen en aandacht aan je besteed. Ik ga zeker terug! Kapsalon Shining: Bedankt voor je recensie Yvette

 
Wouter Puister  12-10-2017 

Hele leuke kapster. Gezellig gekletst en mijn haar zit weer prima. Kapsalon Shining: Dank je Wouter! ! Fijn om te horen

 

Natalie Lodder  11-10-2017

Fijne ervaring gehad. Gezellige dame en lekker toegankelijk. Haar is netjes geknipt. Zeker een aanrader ! Kapsalon Shining: Bedankt Nathalie ! Wat leuk om te lezen dat je het als fijn ervaren hebt .

 

Danielle Van Keulen 11-10-2017

Gezellig ontvangst en heel goed geknipt.. Kapsalon Shining: Bedankt voor je positieve recensie Danielle

 

Anita Peerdeman  07-10-2017

Prima kapster, in voor een gezellig praatje, hartelijk & open. Kapsalon Shining: Bedankt voor je recensie en dat je een vervolg afspraak hebt gemaakt

 

Bernadette Dekker  05-10-2017

Aardige ontvangst, lekkere koffie en aardige kapster met verstand van zaken. Zeer tevreden Kapsalon Shining: Bedankt voor je recensie !

 

Nathalie Offringa - Van Der Heiden  27-09-2017

persoonlijke aandacht, en mijn haar zit super! Kapsalon Shining: Bedankt voor je recensie Nathalie

 

Carla Roodt  24-09-2017

Erg goed geholpen. Heel vriendelijke kapster. Ga er volgende keer weer naar toe. Kapsalon Shining: Bedankt Carla voor je recensie! Heel leuk dat je weer komt! 

 

Alies Burkels  21-09-2017

Met kleinzoon van 3 die nog nooit bij een kapper was geweest naar deze kapsalon. Goed op zijn gemak gesteld en prima geknipt ! Heel blij mee. Kapsalon Shining: Bedankt voor je positieve recensie !

 

Yvonne Dol  13-06-2017

Ik ben heel leuk geknipt in deze kapsalon ! De kapsalon ziet er gezellig en knus uit. De kapster is heel gezellig en spontaan. Goede kwaliteit in een sfeervolle kapsalon voor een mooie prijs. Ik heb inmiddels mijn derde afspraak gemaakt. Kapsalon Shining: Dank je wel Yvonne voor je recensie !

 

Maria Drijver 06-06-2017

Wat een fijne Kapsalon. Ik voelde me er helemaal thuis! Zo vriendelijk en TIP TOP geholpen. Dank je wel. Kom zeker weer langs. Kapsalon Shining: bedankt Trudy voor je positieve recensie. Fijn te lezen dat je weer terugkomt. 

 

Moniek Vlaar 24-05-2017

Goede service en niet duur. Kapsalon Shining: Bedankt Moniek voor je positieve recensie! Wie weet tot ziens ! 

 

Savitri v.d. swaluw 04-05-2017

Ik heb een een nieuwe afspraak gemaakt omdat ik tevreden was. Kapsalon Shining: Hoi Savitri , Fijn om te lezen dat je tevreden bent en weer terug kont. Vriendelijke groetjes van Irene

 

G H Dam 27-04-2017

kan heel goed knippen. Kapsalon Shining: Bedankt Gerard voor je recensie

 

Rebecca Beks  19-04-2017

De kapster was vriendelijk en ook aardig tegen kinderen maar knipt model wat ze zelf mooi vind.

Kapsalon Shining: Hoi Rebecca,, Dank je wel voor je recensie. Verrassend vind ik alleen dat je schrijft dat ik een model knip wat ik zelf mooi vind.. De klant staat bij mij juist altijd voorop en ik overleg altijd met mijn klanten, zoals ik dit ook bij jouw heb gedaan. Liever had ik deze reactie graag meteen van je willen horen. Ik had het best zo kort willen doen als op de foto maar omdat je er zelf niet echt van overtuigd was had ik het wat langer gelaten. Want ik wilde niet dat je er later spijt van zou hebben. Je mag voor niets bij mij terugkomen dan knippen we het alsnog zoals op de foto.

Vriendelijke groeten van Irene

 

Wouter Puister 14-04-2017

Verrassend goed geknipt. Na een paar dagen zag ik pas hoe goed het zat. Kapsalon Shining: Hoi Wouter, wat leuk te horen dat ik je zo verrast heb! Bedankt voor je recensie !

 

Monique Van Der Linden 12-04-2017

de kapster was heel gezellig, je voelde je er snel thuis. kapsalon was ook heel aangenaam, kleuren ging goed. alleen knippen ging erg snel en slordig. Kapsalon Shining: Hoi Monique , Bedankt voor je recensie . Alleen jammer dat je het knippen als snel en slordig hebt ervaren. Ik herken dat namelijk niet bij mijzelf, omdat ik juist altijd de tijd en aandacht voor mijn klanten neem. Wel leuk te horen dat je je meteen thuis voelde en dat je mij en ook de kapsalon heel gezellig vind! 

 

Annelies Nieuwland 03-04-2017

Prettige kapsalon, goed gekleurd en geknipt onder het genot van heerlijk kopje koffie..  Kapsalon Shining: Bedankt voor je recensie Annelies!

 

Arnold Klaver 12-10-2016

Vriendelijke kapster geduldig met kleine Kids en niet duur. Kapsalon Shining: Bedankt Arnold voor je positieve recensie! Wie weet tot ziens en is je zoontje de volgende keer wat enthousiaster!

 

Leonie Kruyze 08-10-2016

M'n haar is heel mooi geworden! Echt heel goed gedaan door Irene. Ze geeft goed advies en heeft naast haar kwaliteit als kapster ook een prachtig karakter wat ook niet onbelangrijk is vind ik. Een bijzonder fijne sfeer. Ik ben erg tevreden en kom zeker bij Kapsalon Shining terug. Kapsalon Shining: Bedankt voor je positieve reactie. Wat leuk om te horen dat je ook weer terugkomt

 

Maylinn VanDongen 06-10-2016

Gezellige kapper met leuke tips en tricks betreffende onderhoud van ons haar. Zowel mijn dochter als ik zijn goed geknipt. Kapsalon Shining: Bedankt voor je positieve recensie

 

Yvonne Quax 29-08-2016

Mijn haar is erg goed geknipt. Yvonne

 

Marja Peerdeman 27-08-2016

tot nu toe allemaal spontane complimenten over mijn kapsel

 

Ingrid Schuijt 22-08-2016

Heerlijk geknipt Voor herhaling vatbaar Echte aanrader Ruime mogelijkheid om afspraak te maken Ook prijzen zonder social deal zijn goed ! Kapsalon Shining: Dank je Ingrid! Leuk te lezen dat je zo tevreden hebt.    

 

Judith Wit 19-08-2016

Goede kapster die op een relaxte manier mijn zoon prima geknipt heeft . Kapsalon Shining: Dank je wel Judith!  

 

Marja Van Maldegem 05-08-2016

Een gezellige kapster met vlugge en vakkundige vingers! Kapsalon Shining: Dank je Marja voor je complimenten!!

 

Paula Koomen  29-07-2016

een onwijs leuke, gezellige salon.ik heb een vrij lastig kapsel wat ze nog nooit had gedaan maar ze heeft me onwijs goed geknipt. ik ga zeker vaker naar haar toe. Kapsalon Shining: Dank je wel Paula. Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent. Tot ziens!!

 

Lucas Voogd 28-07-2016

Goed geknipt ben vriendelijk geholpen. Kapsalon Shining: Dank je wel Conny voor je positieve reactie!

 

D.l.f. Van der lippe 28-07-2016  Alles prima in orde en een heel leuke sfeer, een tien ! Kapsalon Shining: Dank je wel hoor voor je hoge cijfer!

 

Ilona De kroon 27-07-2016

Heerlijk naar de kapper geweest Een kapper die oog heeft voor het vak En erg precies is Zeker een aanrader ! Kapsalon Shining: Dank je wel Iona! Voor je complimenten !

 

Ingrid Schmitz 27-07-2016

Na binnenkomst in een hele gezellige en sfeervolle, leuk ingerichte kapsalon aan huis voelde ik mij meteen op mijn gemak. De eigenaresse neemt de tijd voor je en komt met ideeen en geeft goed advies. Een heerlijk kopje koffie gehad en nog een gratis massage in de massagestoel. Ik heb mijn haar laten verven en knippen. Ik ben erg bij met de mooie kleur en mijn nieuwe kapsel. De eigenaresse is erg enthousiast en precies, en laat je niet gaan voor ze tevreden is met het resultaat. Ik kom zeker terug, want ook zonder Social Deal bon is deze kapsalon goed betaalbaar. Een heel tevreden klant,?Kapsalon Shining: Hé Ingrid!, Bedankt hoor voor je uitgebreide reactie. Echt heel leuk om te lezen dat je overal zo positief over bent! Tot ziens!

 

Inge Daniëls 26-07-2016

Ze heeft mij en mijn zoontje geknipt neemt rustig de tijd niet vlug vlug ga zeker de volgende keer weer terug. Was ook heel gezellig. Kapsalon Shining: Vond het ook heel gezellig! Ook heel leuk om te lezen dat je weer terugkomt! 

 

Jannie Raams 25-07-2016

Ik ben prettig geholpen in een leuke salon. Kapsalon Shining: Dank je Jannie! Leuk te horen